Velkommen til BallerupIdrætsby.dk

Midt i Ballerup Kommune ligger Ballerup Idrætsby. Et fire kvadratkilometer stort idræts- og aktivitetsområde, og et kraftcenter for idræt i hele Ballerup Kommune. Her ligger de store specialanlæg og faciliteter, der gør Ballerup Kommune til en komplet sportsby for både motionister og elitesportsudøvere.

Det fortjener at blive vist frem, og hjemmesiden her er en måde at fortælle om de muligheder, du og dine venner eller naboer har i Idrætsbyen. 

Måske bliver du klogere..?
Vidste du fx, at der i Ballerup Idrætsby ligger både fodboldstadion, indendørs træningshal med kunstgræs, atletikbane og offentlig svømmehal? Vi har også den fuldstændig unikke Ballerup Super Arena med den indendørs cykelbane, der giver Ballerup Kommune en særlig plads i hjertet på alle cykelryttere i hele Danmark. I Ballerup Idrætsbys baghave ligger smukke grønne arealer, der giver mulighed for rekreation og løbeture.

Måske kan du gøre os klogere..?
Hvis du kender til noget i området, der kan være med til at fortælle om anlæg og faciliteter, så hører vi meget gerne fra dig. Er der slået en bemærkelsesværdig rekord? Har en markant person indviet nye faciliteter eller har græsset en helt særlig kvalitet, der gør oplevelsen som spiller helt unik? Skriv til Mette Herold Pedersen på mep2@balk.dk.

Indhold, nyheder eller idéer
Har du en nyhed, der bør deles med andre i Idrætsbyen? Eller har du en begivenhed, der skal vises frem? Så kontakt Mette Herold Pedersen på mep2@balk.dk. Det er også den mailadresse, du skal bruge, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til indholdet.

Velkommen
Velkommen til Ballerup Idrætsbys nye hjemmeside. Vi håber, at du finder det, du søger.

Venlig hilsen medarbejderne i Ballerup Idrætsby