COVID-19: Gradvis åbning af Ballerup Idrætsby

Opdateret 2. august 2021

Krav om fremvisning og kontrol af coronapas ophæves for indendørs idrætsaktiviteter herunder også svømmehallen, East Kilbride Badet.


 

Opdateret 14. juni 2021

Kravet om mundbind/visir ophæves


 

Opdateret 20. april 2021

Åbning af indendørs foreningsaktiviteter for børn og unge under 18 år samt ældre over 70 år

Onsdag den 21. april begynder genåbningen af det indendørs foreningsliv. Ballerup Kommune har meddelt at genåbningen denne dato omfatter:

 • Børn og unge under 18 år
 • Personer over 70 år (krav om coronapas)

Ballerup Kommune har udsendt detaljer om retningslinjer for genåbningen pr. 21. april 2021 til alle formænd, kontaktpersoner og kasserere for godkendte folkeoplysende foreninger i kommunen.


 

Opdateret 22. marts 2021

Forsamlingsforbuddet hæves til 50 personer for udendørs idræts- og foreningsaktiviteter

Fra 22. marts 2021 hæves forsamlingsforbuddet gældende for udendørs idræts- og foreningsaktiviteter fra 25 til 50 personer. Dette gælder kun for udendørs idræts- og foreningsaktiviteter i organiseret regi. Gælder ikke private enkeltpersoner og grupper.

Regeringen har stadig ikke åbnet for det indendørs kultur- og foreningsliv. Alle indendørs kultur- forenings- og idrætsfaciliteter skal derfor fortsat holdes lukket (bemærk at godkendte professionelle idrætsudøvere er undtaget forbuddet). Der er derfor fortsat INGEN adgang til indendørs forenings- og idrætslokaler.

Klubhuse, omklædningsrum og badefaciliteter skal også fortsat holde lukket. Her afventer Ballerup Kommune, at Kulturministeriet ændrer sine retningslinjer, før der kan åbnes igen.

Ballerup Kommune har åbnet et antal toiletter i Ballerup Idrætsby og Måløv Idrætspark. Herudover er der særlige regler omkring adgang til materialerum.
Læs Ballerup Kommunes nyhedsbrev nr. 29 udsendt 26. februar 2021 for yderligere information HER


 

Opdateret 26. februar 2021

Begrænset åbning af udendørs idræts- og foreningsaktiviteter

Fra 1. marts 2021 hæver Regeringen forsamlingsforbuddet fra 5 til 25 personer. Dette gælder kun for udendørs idræts- og foreningsaktiviteter i organiseret regi. Det gør det muligt for idrætsforeninger, spejdere mv. at starte aktiviteter op udendørs. Følgende gælder derfor ikke private enkeltpersoner og grupper.

Muligheden for udendørs træning/aktivitet gælder også for indendørsforeninger, der ønsker at gennemføre (og kan gennemføre) deres aktivitet i det fri.

Vær opmærksom på, at Regeringen i samråd med Sundhedsmyndighederne vurderer, at det fortsat er nødvendigt med fastholdelse af en række restriktioner for at begrænse smittespredningen. Der er derfor stadig ikke åbnet for idræts- og foreningsaktiviteter indendørs.

I Ballerup Idrætsby og Måløv Idrætspark er der fra 1. marts 2021 åbent for de udendørs kunstgræsbaner til fodboldklubberne. Herudover vil Ballerup Idrætsby ekstraordinært ordne og optegne en grusbane til fodbold bag Topdanmark Hallen. Græs-fodboldbanerne er endnu ikke åbne for brug.

Til foreninger, der normalt dyrker deres aktiviteter indendørs opmærkes to mindre arealer, der kan benyttes jfm. anvisninger i nyhedsbrev til Ballerup Kommunes foreninger, sendt fra Kultur & fritid til alle formænd 26/2-21.

LÆS: Ekstraordinært nyhedsbrev nr. 29 26.2.2021 til godkendte folkeoplysende foreninger mfl.

Desuden åbnes beachvolley-banerne ved East Kilbride Badet samt atletikstadion.

East Kilbride Badet og Ballerup Super Arena er fortsat midlertidig lukket.


Opdateret: 29. januar 2021
- - -

29. januar 2021

Yderligere forlængelse af lukning pga. corona frem til og med 28. februar 2021

Regeringen har på et pressemøde den 28. januar 2021, endnu engang, forlænget alle nuværende restriktioner for at bevare epidemikontrollen i Danmark. Forlængelserne skyldes i særdeleshed den britiske virusvariant, cluster B.1.1.7. Tiltagene er indtil videre forlænget frem til og med 28. februar 2021.

Det betyder, at der fortsat INGEN adgang er til idræts- og foreningsfaciliteterne i Ballerup Kommune, herunder Ballerup Idrætsby med Ballerup Idrætspark, East Kilbride Badet, Tapeten og Ballerup Super arena (godkendte professionelle idrætsudøvere er undtaget forbuddet).


14. januar 2021

Forlængelse af lukning pga. corona, frem til og med 7. februar 2021

Som følge af myndighedernes udmelding på pressemøde 13. januar 2021 kl. 19.00, forlænges alle skærpede tiltag fra 30. december 2020, til håndtering af covid-19, herunder lukningen af idrætsanlæg, til og med 7. februar 2021. 


30. december 2020

Forlængelse af lukning til 17. januar 2021

Som følge af regeringens og sundhedsmyndighedernes udmelding på pressemøde 29. december 2020 kl. 19.00 forlænges lukningen af alle idrætsbyens faciliteter og anlæg. 
Lukningen omfatter:

 • Ballerup Idrætsby
 • Ballerup Idrætspark
 • Tapeten
 • Ballerup Super Arena
 • East Kilbride Badet

Den midlertidige lukning, der sker for at stoppe spredningen af COVID-19, gælder foreløbigt frem til 17. januar 2021.


08. december 2020

East Kilbride Badet lukkes midlertidigt 

Som følge af myndighedernes skærpede Covid-19 restriktioner er East Kilbride Badet lukket fra onsdag 9. december og foreløbig frem til 3. januar 2021.

Yderligere information finder du på svømmehallens hjemmeside: www.eastkilbride.dk

 

Ballerup Super Arena lukkes midlertidigt for offentligheden

Som følge af myndighedernes skærpede Covid-19 restriktioner er Ballerup Super Arena lukket for offentligheden fra onsdag 9. december og foreløbig frem til 3. januar 2021.

Dette gælder også foreninger. Er du i tvivl om noget, skal du kontakte din forening.

Professionelle sportsudøvere må ind til videre fortsat benytte arenaen.


28. oktober 2020

Information: Krav om mundbind 

COVID-19 påvirker vores hverdag – også i Ballerup Idrætsby: Ballerup Idrætspark, East Kilbride Badet, Ballerup Super Arena og Tapeten. Fra torsdag 29. oktober 2020 skal alle personer over 12 år bære mundbind eller visir indendørs på kulturinstitutioner og idrætsfaciliteter Dette indbefatter indgange, gang- og tilskuerarealer og omklædning.

 • Idrætsudøvere skal følge de anvisninger om COVID-19-restriktioner og brug af mundbind/visir, de får fra deres klub eller forening.
 • Ledsagere og tilskuere skal bære mundbind inden de går ind i bygninger og indtil de sidder på deres plads - husk at holde afstand til andre. Når man forlader sin siddeplads skal mundbind/visir på igen ind til man er helt ude af bygningen. Alle skal desuden følge alle øvrige restriktioner og anbefalinger. BRUG HÅNDSPRIT.

Manglende brug af mundbind kan medføre bortvisning.

Gældende regler i Ballerup Super Arena - klik og læs mere her

Gældende regler i East Kilbride Badet - klik og læs mere her

Tak fordi du er med til at overholde myndighedernes retningslinjer for COVID-19, så vi alle forbliver sunde og raske og undgår at lukke idrætsfaciliteter ned igen.


18. juni 2020

East Kilbride Badet: Nye tider for varmtvandsbassin. Sauna åbnet.

På grund af COVID-19 er åbningstiderne for varmtvandsbassinet ændret. Se tiderne her

Sauna er genåbnet fra dags dato, men med restriktioner om maks antal personer i saunaen:
Herre sauna: Maks 3 personer ad gangen.
Dame sauna: Maks 2 personer ad gangen.
LÆS: Skærpede regler pga. COVID-19 


14. juni 2020

Regler og retningslinjer for East Kilbride Badet

Når East Kilbride Badet åbner 15. juni, er åbningstiderne helt som de plejer. Til gengæld er der en række nye tiltag, som alle skal følge.

LÆS: Regler og retningslinjer pr. 15. juni


12. juni 2020

East Kilbride Badet åbner 15. juni

Mandag 15. juni åbner East Kilbride Badet efter at have ligget stille i 3 måneder pga. COVID-19. Vi glæder os til at byde velkommen igen! 

Gå til www.eastkilbride.dk 


10. juni 2020

Forventet åbning af East Kilbride Badet

Nu varer det ikke længe! Vi arbejder på højtryk for at åbne East Kilbride Badet og glæder os til at kunne tage imod glade svømmere og badegæster igen. Vi sigter på at åbne mandag 15. juni, MEN inden det kommer dertil, er der fortsat restriktioner, der skal efterleves og beslutninger, der skal falde på plads, for at badet kan åbne på en sundhedsmæssig forsvarlig måde.

Vi melder ud på East Kilbride Badets hjemmeside, så snart datoen for åbning er sikker.

Gå til www.eastkilbride.dk


8. juni 2020

East Kildbride Badet er fortsat lukket 

Trods Kulturministeriets meddelelse om at svømmehaller, badeland m.m. nu må åbne, er East Kilbride Badet er fortsat lukket. Dette skyldes, at vi afventer myndighedernes retningslinjer for dette. Retningslinjerne er endnu ikke meldt ud.

Hold dig orienteret på badets hjemmeside om HVORNÅR og HVORDAN der åbnet igen, efter lukningen på grund af COVID-19.

Læs: Ekstraordinært nyhedsbrev nr. 9 - Fase 3 i genåbningen af Danmark, Ballerup Kommune (08.06.2020) 

Læs: Kulturministeriet åbner for endnu mere idræt og foreningsliv (06.06.2020)


27. maj 2020

Mulighed for delvis åbning for indendørs idræt

Onsdag den 27. maj har Kulturministeriet udsendt nye retningslinjer for genåbning af Danmark i forbindelse med udvidelsen af fase 2. Her indgår en åbning af det indendørs foreningsliv.

Af Kulturministeriets retningslinjerne fremgår det, at genåbningen ikke indbefatter: ”Lokaler, der anvendes til idrætsaktiviteter, herunder dans og lavrespiratoriske bevægelsesaktiviteter som eksempelvis yoga, dart og tankesport. Heller ikke selvom aktiviteterne forestås af foreninger og institutioner, der må åbne for andre dele af deres aktivitet.”

Lokaler, der huser foreninger og som ikke benyttes til idrætsaktiviteter, bliver gradvist genåbnet når niveauet for rengøring og hygiejne for lokalerne er på plads. Foreninger som er interesseret i at genstarte deres aktiviteter inden sommerferien kan henvende sig til kultur@balk.dk med en beskrivelse af deres nuværende lokalebehov og aktivitet (som skal imødegå retningslinjerne fra Kulturministeriet), og vil således få besked, når der igen er adgang til lokalet.

Læs mere på ballerup.dk/corona

Læs: Ekstraordinært nyhedsbrev nr. 8, Ballerup Kommune (29.05.2020)

Læs: Kulturministeriets retningslinjer for delvis åbning af indendørs forenings-aktiviteter (27.05.2020) 


 

15. maj 2020

Indendørs idræt er fortsat lukket

Udendørs idrætsaktiviteter begynder at må gå i gang igen, MEN alle indendørs faciliteter, blandt andet Ballerup Super Arena og East Kilbride Badet, er fortsat lukkede efter myndighedernes anvisning.  

Læs mere på ballerup.dk/corona


11. maj 2020

Fra i dag kan foreninger igen dyrke sport udenfor

Regeringen har givet grønt lys for at udendørs forenings- og idrætsaktiviteter forsigtigt kan genoptages fra i dag, mandag den 11. maj. Der gælder stadig vigtige retningslinjer, sådan at smitten af coronavirus holdes nede. Men overholdes retningslinjerne, er der gode muligheder for igen at dyrke idræt i det fri. Det betyder, at Ballerup Idrætsby i tæt samarbejde med vores idrætsklubber og foreninger, åbner de udendørs arealer. Vi gør det efter nøje anvisning fra myndighederne, mens det er foreningernes ansvar, at alle aktiviteter overholder de gældende retningslinjer. Tjek hos din forening, om I er klar til at komme på græs.

Pas godt på hinanden og hjælp med at overholde myndighedernes retningslinjer, så vi undgår at skulle lukke igen.

Læs: Meddelelse om gældende krav og retningslinjer for idrætsforeningerne i Ballerup Kommune (09.05.2020)

Læs: Kulturministeriets retningslinjer for genåbning af udendørs idræts- og foreningsliv (12.05.2020)


11. maj 2020

Klubhuse

I forbindelse med at forskellige udendørs aktiviteter åbner op for foreninger, har de pågældende foreninger også fået mulighed for, at vurdere om de kan åbne deres klubhus ifølge de gældende retningslinjer.

Det er op til den enkelte bestyrelse at afgøre, om det kan lade sig gøre at åbne samt sørge for at alle medlemmer er informeret om hvilke regler, der gælder for et eventuelt åbent klubhus. Kontakt din forening for at høre nærmere, hvis du ikke allerede har hørt fra den.

Hjælp hinanden med at følge myndighedernes regler, så I undgår corona-smitte og så åbningen af klubhuse og træningsfaciliteter kan fortsætte i god stil.

Læs: Meddelelse om krav og retningslinjer for idrætsforeninger i Ballerup Kommune (09.05.2020)


27. april 2020 

Åbning af udvalgte udendørs anlæg - kun for foreninger:

 • Atletikstadion i Ballerup Idrætspark
 • Petanquebanen i Ballerup Idrætspark
 • Tennisbanerne i Ballerup Idrætspark

Åbningen 27.04.2020 er kun for foreninger og gælder ikke for privatpersoner.
Bygninger og anlæg i Idrætsbyen, der er aflåste, må fortsat ikke benyttes. Vi beder alle om at respektere dette.

Læs mere på ballerup.dk/corona