Kunstgræsbaner

Kunstgræsbanerne i Ballerup Idrætsby er udendørs og har parkeringsområde lige ved siden af. Den første blev anlagt i 2007 og blev renoveret med nyt græstæppe i 2018. 

Når de almindelige græsfodboldbaner lukker over vinteren, rykker fodboldspillerne på kunstgræsbanen, der er langt mere hårdføre end almindelige græsbaner. Det er en stor fordel for både træning og kampe, at der er dette "vintertilbud", og den udnyttes også flittigt i sommermånederne.

Fordeling af kunstgræsbaner

Fodboldklub: Husk at deadline for at indsende jeres oplysninger til fordeling af tider til kunstgræsbanerne er 15. august.

Den årlige fordeling af tider til kunstgræsbanerne er lige om hjørnet. Alle klubber der ønsker at komme i betragtning, skal gøre følgende senest 15. august med mindre andet er anført af kommunen.

Sådan indsender du oplysninger:
Procedure for fordeling af kunstgræsbaner finder du på Ballerup Kommunes hjemmeside. Her finder du også den webblanket, som alle fodboldklubber, der ønsker tid på kunstgræsbanerne, skal udfylde og indsende senest 15. august. Webblanketten skal udfyldes med antal aktive kontingentbetalende medlemmer og kontingentindtægter. Vær opmærksom på, at foreningen mister retten til træningstid på kunstgræs, hvis deadline ikke overholdes.

Fordeling mellem klubberne
Når alle medlemstal er indsendt, bruges en ”fordelingsnøgle” til at udregne antal kunstgræstider til hver klub. Herefter deltager hver klub med én repræsentant på et fordelingsmøde primo september.

Hvis du har spørgsmål
Har du spørgsmål til hvordan du skal indgive de rigtige oplysninger, kan du kontakte Ballerup Idrætsby på e-mail: idraetsby@balk.dk

Kampprogram - fodbold

Kampprogram for fodboldbanerne i Ballerup Idrætsby - tjek dem her

Læs mere

Kort - fodboldbaner

Find den rigtige fodboldbane i Ballerup Idrætsby

Læs mere

Tider og aflysninger - Fodbold

Hvem spiller hvor? Er banerne lukket? Hvornår træner vi ude? Tjek fodboldbanernes kalender.

Læs mere