Cykelcrossbane

Foto: Martin Paldan

I samarbejde med Ballerup Idrætsby har cykelklubben ABC København bygget en ny, permanent træningsbane til cykelcross på skrænterne bag Ballerup Super Arena.

I efteråret 2022 blev første spadestik til en permanent cykelcrossbane bag Ballerup Super Arena taget. Den udendørs cykelcrossbane er opført på skrænterne omkring arenaen og udnytter dermed det grønne område til sportslige aktiviteter. Banen henvender sig til cykelcross-, gravel- og mtb-ryttere, især i efterårs- og vintermånederne.

Pæle er blevet slået i, så man kan følge sporet den rigtige vej rundt, ligesom der er blevet konstrueret en speciel løbetrappe i træ, to grustoppe, en pumptrack og en 40 meter lang sandgrav.

Brug af cykelcrossbanenNår der ikke afholdes stævner og planlagt foreningstræning, er cykelcrossbanen åben for offentligheden. Hver tirsdag (fra kl. 17) og torsdag (fra kl. 17.30) afholder ABC København og Ck Fix Rødovre åben træning for børn og voksne, hvor alle er velkomne. For mere information, følg ABC København på Facebook.