Udendørs aktiviteter og udetræning

I Ballerup Idrætsby finder du blandt mange andre idrætstilbud en række spændende udetræningsmuligheder

Udendørs fitness

Mellem Topdanmark Hallen og East kilbride Badet ligger der et område, hvor du kan træne udendørs fitness.

Der er opsat forskellige redskaber, så der er rig mulighed for at lave funktionel træning. Her kan du træne box jumps, pull ups, armgang, battle rope, sit ups, dips og meget mere.

Fodbold på kunstgræsbanerne

Der er fri adgang til de nye kunstgræsbaner, når de ikke er booket af foreninger eller andre brugere. Lyset på banerne kan tændes fra fra mørkets frembrud og frem til kl. 22.

Banerne ligge bag Topdanmark Hallen og består af en 11-mandsbane, en 8-mandsbane og fire 3-mandsbaner.

Nye kunstgræsbaner

 

Løberuter

Mellem Idrætsbyens baner og bygninger er der stisystemer, som du frit kan bruge til gå-, løbe- og cykelture. Du skal selvfølgelig tage hensyn til dem, der har baner eller arrangementer i området, men som regel er der god plads til alle.

Idrætsbyen munder ud i de idylliske grønne områder bag Marbækvej. Det er oplagt at snøre løbeskoene og finde vej mellem pælene, der markerer en optegnet løberute i området. Du finder løberuten her.

Cykelruter
Cykling er ikke kun en indendørs sport i Ballerup Idrætsby. Bare fordi de professionelle helst tager en tur på cykelbanen, behøver du ikke klikke dig fast til banecyklen af den grund. Ballerup er en del af supercykelstisystemet, og kommunen ligger i utroligt smukke, grønne omgivelser. Tag en tur på en af de optegnede cykelstier i Ballerup. Flere kommer lige forbi Ballerup Idrætsby. Find dem her.

Orienteringsposter

'Find vej i Danmark' er et sundt og gratis tilbud om en lidt anderledes tur i bl.a. Harrestrup Ådal. Med et kort kan du gå på opdagelse og finde de pæle, der markerer posterne. Posterne kan du finde alene eller sammen med andre, lige når det passer dig. Desuden kan man ved hver post via sin mobiltelefon deltage i en mobilquiz.

Ved at oprette en bruger på "Find vej i" kan du få adgang til kort her.

Pumptrack

På pumptrackbanen i Ballerup Idrætsby kan cyklen, skateboardet, rulleskøjterne eller løbehjulet bruges til at bevæge dig rundt på banen.

Alle, uanset alder, kan være med på banen, og balancen bliver udfordret, benene bliver brugt som drivkraft og så kan man komme meget op i fart når teknikken er helt på plads!

Pumtrackbanen finder du foran Ballerup Super Arena.