Om Ballerup Idrætsby

Midt i Ballerup Kommune ligger Ballerup Idrætsby, et fire km2 stort idræts- og aktivitetsområde, og et kraftcenter for idrætten i Ballerup Kommune. Her træner elitecykelryttere, dygtige atleter og kommende fodboldstjerner, og der afholdes fodboldturneringer, svømmestævner og landsholdskampe i basketball. 

Rum til sport i fællesskab

Idrætsbyens faciliteter gør det muligt for dig og alle andre at dyrke idræt. Det er ikke blot lokaler og græsplæner - det er muligheden for at mødes hver uge og blive bedre sammen eller hver for sig.

Mange foreninger træner til dagligt i Ballerup Idrætsby og sportsinteresserede tilskuere og publikummer tiltrækkes også jævnligt til Ballerup Idrætsby. Især Ballerup Super Arena, der fungerer som en rummelig og fleksibel kulisse til store sports- og koncertoplevelser.

En del af Ballerup KommuneAdministrativt hænger Ballerup Idrætsby sammen med Ballerup Kommune. Ballerup Idrætsby har kommunens specialanlæg med Ballerup Fodboldstadion, Topdanmark Hallen til indendørs fodboldtræning på kunstgræs, atletikbane, offentlig svømmehal – og så den fuldstændig unikke Ballerup Super Arena med den indendørs cykelbane, der giver Ballerup Kommune en særlig plads i hjertet på alle cykelryttere i hele Danmark. I Ballerup Idrætsbys baghave ligger smukke grønne arealer, der giver mulighed for rekreation og løbeture.

Du kan læse mere om Ballerups Idrætspolitik eller besøge fritidshjørnet på kommunens hjemmeside, hvis du vil læse mere om det politiske afsæt for Idrætsbyen.

Som organisation spænder Ballerup Idrætsby over hele kommunen og rummer haller og plæner i Skovlunde, Måløv og Ballerup. 

Faciliteter

Kort over Ballerup Idrætsby

Mange kvadratmeter, faciliteter og aktiviteter - hvordan finder du det rigtige sted?

Læs mere

Kontakt

Mød medarbejderne i Ballerup Idrætsby, og find den rette at kontakte.

Læs mere
 

Dele af Ballerup Idrætsby er ramt af strømsvigt

Opdatering kl. 13:11: Strømmen er tilbage i alle faciliteter. East Kilbride Badet genåbner i dag (4/1) kl. 15:00.

Læs mere

Kampprogram - fodbold

Kampprogram for fodboldbanerne i Ballerup Idrætsby - tjek dem her

Læs mere

P-pladser i Ballerup Idrætsby

Der er op til 1.400 gratis parkeringspladser i Ballerup Idrætsby.

Læs mere

Noget, der er gået i stykker?

Skader på bygninger, vægge eller fast inventar? Send besked på borgertip. Tak fordi du hjælper med at holde bygningerne i god stand.

Læs mere