Lokaler og klubfaciliteter

Mange forskellige klubber og foreninger holder til i Ballerup Idrætsby.


Klubfaciliteter

Flere foreninger har faciliteter, der knytter sig til deres sportsgren og giver plads til at dyrke fællesskabet, når skoene snøres af, og håndklædet hænges til tørre. Find dit klubhus på oversigtskortet.


Udlejningslokaler

Vi har forskellige lokaler til udlejning i Ballerup Idrætsby. Se dem på oversigtskortet.

Ballerup Idrætspark:

  • Mødelokale 1: Plads til 22 personer (findes på kortets punkt 8). Kontakt os for udlejning.
  • Mødelokale 2: Plads til 22 personer (findes på kortets punkt 8). Kontakt os for udlejning.
  • Selskabslokale med anretterkøkken, plads til 80 personer (findes på kortets punkt 9). På Ballerup Kommunes hjemmeside kan du læse hvordan du lejer selskabslokaler og finde direkte link til udlejningssiden (booking). Klik her og gå til siden "Sådan lejer du et selskabslokale".

Ballerup Super Arena:

  • Thorvald Ellegaard-lounge på 350 m2 med plads til 150 siddende gæster i foredragsopstilling og 180 stående gæster. Har egen bar, garderobe, toilet og anretterkøkken. Loungen ligger i Ballerup Super Arena, og der er adgang til lokalet fra P-pladsen. (Findes på kortets punkt 7). Kontakt os for udlejning: ballerupsuperarena@balk.dk.

Tapeten

Lokaler på Tapeten bookes på forskellige måder alt efter, hvilket arrangement, der er tale om. Er du i tvivl, så kontakt os på 44773004 eller 28135513. 

På Tapeten finder du følgende lokaler:

  • Lille sal: Selskabslokale med plads til 180 siddende eller 250 stående gæster, gode teknikløsninger og anretterkøkken. Lejes gennem lokalebookingballerup.dk.
  • Store sal: Selskabslokale med plads til 200 siddende eller 450 stående gæster, gode musik- og teknikløsninger og anretterkøkken. Lejes gennem lokalebookingballerup.dk. 
  • Mødelokaler: Tre mødelokaler med plads til 20-40 personer. Anvises gennem Booksys. Vær opmærksom på, at lokalerne ikke lejes ud til fester, og arrangementet skal være hjemmehørende i Ballerup Kommune.

Find mere information om udlejning.

 

Dyrk sport på hold eller i en forening

At være en del af en forening betyder fællesskab, klubfaciliteter og organiserede stævner eller kampe. I Ballerup Idrætsby er der mange forskellige foreninger, der har sportsaktiviteter. Du kan også tilmelde dig enkelte hold.

Læs mere

Leje af baner og lokaler i Ballerup Idrætsby

Det er muligt at leje baner og haller i Ballerup Idrætsby til din egen begivenhed. Priserne varierer alt efter begivenhedens udformning og krav til omgivelserne. Find vejledende takster.

Læs mere

Noget, der er gået i stykker?

Skader på bygninger, vægge eller fast inventar? Send besked på borgertip. Tak fordi du hjælper med at holde bygningerne i god stand.

Læs mere

Kontakt

Ballerup Idrætsby - Ballerup Super Arena, East Kilbride Badet, Tapeten, Ballerup og Måløv Idrætspark

Mail: idraetsby@balk.dk