Tider og aflysninger - Fodbold

Hvem spiller hvor? Hvem har hvilke tider på kunstgræsbanerne? Her får du svaret - men vær opmærksom på, at der kan være uregelmæssigheder på banerne. Vi kan fx være nødsaget til at lukke enkelte baner på grund af regn eller akut behov for vedligeholdelse.

Hvem spiller hvor?

Følg med i, hvem der spiller kampe eller træner på hvilke fodboldbaner på den kommunale portal "Booksys". Vælg "sted: Ballerup Idrætspark". Vær opmærksom på, at klubber nogle gange bytter med hinanden eller bliver forhindret i at træne, så oversigten er kun vejledende.
Kunstgræsbaner
Hvem spiller hvornår på kunstgræsbanerne? Find den aktuelle fordeling her for 2019-20:

I tvivl om din træning er aflyst?

I tilfælde af aflysning bliver foreningsformanden kontaktet. Formanden kontakter trænerne på de enkelte hold, der giver besked videre til dig, der er tilmeldt holdet. Er du i tvivl, om dit hold er aflyst, kan du derfor opsøge viden hos din træner eller foreningsformanden. Som foreningsformand er du velkommen til at kontakte Ballerup Idrætspark, hvis du er i tvivl om tider eller aflysninger.

 

Nyheder i Ballerup Idrætsby

Græsbaner lukker for vinteren

Fra uge 43 rykker fodboldtræning indenfor eller på kunstgræst. Sommersæsonen er forbi.

Læs mere

Specialsport: Guide

Kender du en ung eller voksen, der har brug for et specialtilbud for at dyrke idræt? Specialsportsguiden bygger bro mellem mennesker med særlige behov og foreningslivet. Find tilbud i og i nærheden af Ballerup Kommune.

Læs mere

Danskernes idrætpris

Kender du et projekt, der skal nomineres? Danskernes idrætspris er prisen, hvor vi finder den bedste idé eller det bedste projekt, der er med til at styrke idrætslivet i Danmark.

Læs mere

Fodboldkampe

Find kampprogram for Ballerup Idrætspark på dbu.dk eller den gratis app

 

Kort - fodboldbaner

Download oversigt over fodboldbaner her  

Læs mere