Ballerup Super Arena

- hele Danmarks cykelarena.

Ballerup Super Arena er mulighedernes hus. Her er store sportsbegivenheder, koncerter og events. I hverdagen står den store, fleksible multihal til rådighed for Ballerups idrætsforeninger, der nyder godt af hallens mange kvadratmeter og skyhøjt til loftet.

I de danske cykelentusiasters hjerter har Ballerup Super Arena en helt særlig plads, da den er bygget op omkring en cykelbane (velodrom) i international standard. Her træner landsholdet i banecykling, der sættes danske og internationale rekorder, og hvert år afholdes den folkekære tradition, hvor cykelryttere får lov at lege, og publikum får indblik i atleternes talenter, når vinterens cykelstævner folder sig ud og viser cykelarenaen fra sin bedste side. Især nytårsstævnet er et tilløbsstykke.

Ballerup Super Arena

Ballerup Super Arena er cykelarena for hele Danmark. Landsholdet i banecykling har hjemmebane på den ovale cykelbane, der ligger i Ballerup Super Arena. Hvert år tiltrækkes cykelryttere og arkitekter til velodromen fra nær og fjern.

Læs mere

Indendørs multiarena

Gulv og redskaber til mange forskellige sportsgrene. Det aktive områder er 3.690 kvm., der er formet som en oval cirkel omgivet af cykelbanen. Det hele ligger i Ballerup Super Arena.

Læs mere

Events og oplevelser

Ballerup Super Arena er et af Storkøbenhavns attraktive oplevelseshuse. Tjek arenaens program, eller undersøg om din næste event skal ligge her.

Læs mere