En tur på banen

”Tak for en super sjov oplevelse. Alle deltagere nød det, og der er allerede diskussion om, hvordan vi prøver igen :-)”

Sådan kvitterede Peter og hans venner, der i lørdags indløste en helt unik banecykel-event på Hele Danmarks Cykelbane i Ballerup Super Arena.

Peter var én af de mere end 300.000 danskere, der ved Danmarksindsamlingen i februar støttede verdens udsatte kvinder. Det gjorde han ved at byde på Ballerup Kommunes tilbud om en tur på banen med landsholdstræner Casper Jørgensen. I weekenden blev arrangementet holdt – og det var nogle meget glade deltagere, der tog hjem én super sjov oplevelse rigere.

Til spørgsmålet om, hvordan Peter og hans venner prøver igen – eller til dig, der også kunne tænke dig at prøve banen, så er der flere muligheder:

• Hvis du gerne vil prøve banen for første gang, alene eller sammen med nogle kollegaer eller venner, så kontakt os for en cykeltur med Jimmi Madsen – tidligere cykelrytter, tidligere Par nr. 7 og nuværende super coach og guide på cykelbanen for nybegyndere.  
• Har du fået blod på tanden og lyst til at cykle fast, så udbyder vi i vintersæsonen "Netværkscykling", hvor du træner to gange om ugen med Kenneth Røpke. Se mere og tilmeld dig via Nemtilmeld.
• Er du blevet bidt af banecykling, så er det måske på tide at sætte din træning i system gennem cykelklubben DBC. Find mere info om cykelklubben
• Vil du gøre cykling til en del af dit arrangement i Ballerup Super Arena, så kontakt os for at få en skræddersyet løsning, der passer til dit behov.