Nyheder

Aktiviteter omkring Idrætsbyen til sommer

Vi, der plejer at bruge løberuter, p-pladser og udearelaer i og omkring Ballerup Idrætsby, kan være heldige at bemærke, at der i den kommende tid vil være flere at hilse på i området. Og måske kan det til tider betale sig at tage cykling til træning. Der kommer nemlig en del arrangementer hen over sommeren lige omkring idrætsbyen på området, der hedder Harrestrup Ådal. Måske skal du selv med til et af dem?

Listen over arrangementer i Harrestrup Ådal i sommeren 2019 er:

  • FDF Væbnermesterskabet, onsdag den 29. maj til søndag den 2. juni
  • (NYT) Københavns MiddelalderMarked, fredag den 7. juni til mandag den 10. juni
  • (NYT) CPH Garden, torsdag den 20. til søndag den 23. juni 2019.
  • Ballerup Kræmmerfestival, fredag den 19. til søndag den 21. juli
  • Cirkus Arena, onsdag den 7. august til lørdag den 10. august


Tæt dialog

Alle arrangører er i tæt dialog med Ballerup Kommune og har været det i mange måneder. For os og dem er det nemlig vigtigt, at det hele kommer til at glide smidigt og med så få gener som muligt for både beboere og gæster. Der er fra arrangørernes side stort fokus på at skabe optimale adgangsforhold, rigeligt med parkeringspladser og sikre mindst mulig påvirkning af området i Harrestrup Ådal. Alle arrangører og involverede vil gøre deres til, at det forløber gnidningsfrit og bliver en god oplevelse for alle.

Vil du vide mere?
På hjemmesiden ballerup.dk/events-i-harrestrup har Ballerup Kommune lagt yderligere information om sommerens arrangementer.

Vi krydser naturligvis fingre for en solrig sommer, som kan være med til at skabe de bedste rammer for arrangementerne, og så håber vi også, at du vil få glæde af at kunne besøge dem inden for gåafstand.