Ny chef for Ballerup Idrætsby

15. aug 2022, 16:37

Ballerup Idrætsby har fået ny chef. Han hedder Rune Holm Andersen og skal videreføre Idrætsbyens strategi om at tiltrække store begivenheder til Ballerup samt sikre den fortsatte udvikling af faciliteter og små og store fællesskaber i Idrætsbyen med fokus på mangfoldighed i foreningsidrætten.

Den nye profil i spidsen for Ballerup Idrætsby hedder Rune Holm Andersen. Han kommer fra en stilling som leder i Kultur & Fritid i Ishøj Kommune.

Rune indtræder som chef for hele Ballerup Idrætsby, herunder Ballerup Super Arena, East Kilbride Badet, Ballerup og Måløv Idrætsparker samt forenings- og frivilligcenter Tapeten.

Om sin nye rolle som chef for Ballerup Idrætsby siger Rune:
"Jeg har glædet mig meget til at starte som chef i Ballerup Idrætsby og til at blive en del af fællesskabet med engagerede kollegaer og borgere. Jeg kender Ballerup som en kommune, hvor idræt, kultur og fritid spiller en stor rolle og har et særligt fokus, og jeg ser meget frem til samarbejdet om at skabe de bedste faciliteter og rammer for alle borgene i Ballerup".

Rune Holm Andersen er 47 år, uddannet Cand. Scient. og kommer med mange års erfaring som chef inden for kultur, idræt og fritid på forskellige niveauer og i forskellige offentlige organisationer. Han har markeret sig som sekretariatschef for Kulturmetropolen, der er er én af Danmarks største kulturaftaler mellem ni kommuner og kulturministeren, og i sit virke arbejdet indgående med facilitetsudvikling, projektudvikling, eventudvikling og tiltrækning af store begivenheder bl.a. VM i landevejscykling.

Rune Holm Andersen tiltrådte stillingen som chef for Ballerup Idrætsby 1. august 2022.