Tider og aflysninger - Ballerup Super Arena

Se hvem der spiller hvornår, og hold dig opdateret omkring uregelmæssigheder i Ballerup Super Arena. Vi kan være nødt til at aflyse tider, fx på grund af store sportsbegivenheder. Det tager ofte et par dage at sætte op og tage ned i forbindelse med koncerter og arrangementer.

Planlagte ændringer

Her skrives om eventuelle planlagte handlinger, der får effekt på træning i Ballerup Super Arena

En gang om året bliver der fordelt haltid i Ballerup Super Arena. Derudover forsøges det at tilbyde så meget tid som muligt løbende, så banerne bliver brugt maksimalt. På den kommunale portal booksys kan du følge med i aktiviteten i hallen, hvis du vælger "sted: Ballerup Super Arena". Vær opmærksom på, at klubber nogle gange bytter med hinanden eller bliver forhindret i at træne, så oversigten er kun vejledende. Vil du vide mere om fordeling af haltider, så kontakt os.
I tvivl om dit hold er aflyst?

I tilfælde af aflysning bliver foreningsformanden kontaktet. Formanden kontakter trænerne på de enkelte hold, der giver besked videre til dig, der er tilmeldt holdet. Er du i tvivl, om dit hold er aflyst, kan du derfor opsøge viden hos din træner eller foreningsformanden. Som foreningsformand er du velkommen til at kontakte Ballerup Idrætsby, hvis du er i tvivl om tider eller aflysninger.


Kontakt

Mød medarbejderne i Ballerup Idrætsby, og find den rette at kontakte.

Læs mere

Ballerup Super Arena

- hele Danmarks Cykelarena. Ballerup Super Arena er et af Storkøbenhavns attraktive oplevelseshuse. Tjek arenaens program eller undersøg om din næste event skal ligge her.

Læs mere

Indendørs multiarena

Gulv og redskaber til mange forskellige sportsgrene. Det aktive områder er 3.690 kvm., der er formet som en oval cirkel omgivet af cykelbanen. Det hele ligger i Ballerup Super Arena.

Læs mere